Jaarlijkse “Moonlight zwemmen” zeer geslaagd!

Jaarlijkse “Moonlight zwemmen” zeer geslaagd!

25 augustus 2019 nieuws seizoen 2019-2020 0
Stichting PWA Bad Koudekerk organiseert jaarlijks het moonlightzwemmen

Afgelopen zaterdag was het feest in het PWA Bad. De peddelbootjes lagen voor de kleinsten in het ondiepe bad, een TUBE(een opblaasbaar rad waar de grotere kinderen in konden lopen) in het diepe en een schuimparty op het grote veld.
Het jaarlijkse “Moonlight zwemmen” stond op de agenda en wat was er een perfecte dag voor uitgekozen. De zon scheen uitbundig. Een mooiere dag kon haast niet. Zo leuk om te zien hoe groot en klein onder het schuim over het veld liepen. Ruim 1000 bezoekers hebben zich prima vermaakt. Voor een hapje en een drankje werd gezorgd mede met hulp van het winkeltje.

Hulde voor alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. Zij kunnen terug kijken op een zeer geslaagde dag. Met nog een speciaal bedankje voor YP events , De Jong Elektro Totaaltechniek en AH Konincks.

Nog een week en dan is het 31 augustus, dan sluit het PWA Bad het hek weer. Gelukkig hebben we nog een mooie week in het vooruitzicht.

Tot volgend jaar!