Zwemvierdaagse 2019

Zwemvierdaagse 2019

1 juli 2019 nieuws seizoen 2019-2020 0
verslag zwemvierdaagse koudekerk aan den Rijn

Maandagavond 24 juni startte de zwem4daagse in het PWA Bad te Koudekerk aan den Rijn. De zon scheen, het was tropisch warm en het water was goed op temperatuur. Rond de klok van 18.00 uur sprongen de eerste deelnemers het bad in om hun 20 baantjes te zwemmen.

Ruim 270 enthousiaste zwemmers deden mee en werden elke dag op iets lekkers getrakteerd. Van een appeltje voor de dorst (gesponsord door groenteboer Pieter van Vliet) tot een zakje snoep, chips, een pakje drinken en een broodje worst.(deels gesponsord door AH Konincks) Namens de deelnemers en organisatie van de zwem4daagse onze hartelijke dank hiervoor!

Op donderdagavond was er weer het jaarlijkse “bommetje springen”.
De kinderen en een paar stoere volwassenen sprongen van een steiger die in het water was geplaatst en diegene die door een goed bommetje te maken de spetters het hoogst kreeg won een mooie prijs en beker.

De winnaars 7-8-9 jaar:
1) Ruben Endenburg
2) Koen van Miltenburg
3) Daan Vonk

De winnaars 10-11-12 jaar:
1) Lieke Peters
2) Joachim van Oort
3) Zoë te Wechel

Ook werden er dit jaar weer bommetjes gemaakt door volwassenen met als winnaars.
1) Luuk de Jong
2) Jorrit Wulffers
3) Richard de Wit

Een bloemetje werd uitgereikt aan Mevrouw Bos die voor de 40e keer mee zwom in het PWA Bad. De 4 daagse werd vrijdags gezellig afgesloten.
Na afloop van de 20 banen zwemmen konden de zwemmers hun welverdiende medaille ophalen. De Jong Elektro totaaltechniek zorgde voor live muziek. Er kon een broodje gebakken worden die werd voorzien van een lekker warm worstje.

Tot slot werd het feest afgesloten met het welbekende “eurocentjes duiken”

De organisatie bedankt de vrijwilligers voor hun inzet en verwelkomt alle bezoekers en deelnemers graag in 2020. Tot dan!